Arbetsdagen lördagen den 11 november 2017

Det var en klar morgon med ishalka på vägar, hamnplan och träbryggor.

Lyckligtvis hände inga olyckor den arbetsintensiva sista arbetsdagen i båtklubben.

29 medlemmar kom som var beredda att göra en insats för klubben och vi fick gjort allt som var planerat.

Vid den vanliga genomgången kunde vi se några nya ansikten vid kaffebordet.

Extra glädjande var en tjej med namnet Åsa som tog en plats i arbetslaget!

Nu är alla y-bommar surrade i sitt viloläge inför vintern, en sektion på 30 meter på A-bryggan revs och allt skrot förpassades till en container. Flotten och kranen är nu i garaget och julgranen på Valåsberget är klar för tändning till 1:a advent. Kontroll av isundanhållning, regling av gångbron mellan A och C-bryggorna, behövlig städning av Valåsen och säkring av räls på B-bryggan mm är gjorda.

Ingegerd och Barbro i köket serverade goda mackor till tiokaffet och till lunch fick vi vitkålsgratäng, kassler och sallad. Denna service av damerna i köket är guld värd!

Vi kunde toppa det hela med tårta som var skänkt av Britt Nordberg. Allt detta smakade mums efter dagens arbete.

Styrelsen tackar alla arbetslag för en mycket bra insats.

Julmys i klubbstugan för aktiva medlemmar är fredagen den 8 december kl 18.00.

Anmälan till Ragnar 0705-42 07 34