Nu har vi genomfört höstens första arbetsdag. En något kylig men solig lördsgsmorgon samlades ca 35 medlemmar i klubbstugan. Under varm och gemytlig stämning och med en kopp kaffe handen så fördelades arbetsuppgifterna. Flotten bemannades och alla vi arbetssugna spred oss över området, var och en med viktiga mål. Dagens viktigaste uppgifter var att ta iland y-bommarna från E-bryggan. I början på november skall den bytas ut mot en ny och fin brygga.

Vi har tidigare inte burit iland y-bommarna så det var en utmaning. De är var och en tunga och kräver sina män. Tanken var att vi med hjälp av den lilla mastvagnen skulle kunna rulla in dem till fast mark och sedan förflytta dem med traktorn. Detta visade sig fungera utmärkt. Glädjande nog så blev E-bryggan befriad från y-bommar, elstolpar och annat som vi vill ha kvar. Den första arbetsdagen denna höst får sägas vara en succé.

Hjärtligt tack till alla som hjälpte till/Styrelsen