Vi var nog några som var en smula oroliga för vädret med tanke på allt regn under veckan som gått. Men vår båtklubb verkar ha tumme med vädergudarna så morgonen kom med uppehållsväder och en tämligen hög temperatur, plus tolv grader och måttlig vind. Tjugotvå glada medlemmar dök upp till morgonkaffet i klubbstugan. Anders höll en kort information om vad som hänt sedan sist och vad vi skulle göra idag. Med entusiasm satte gruppen igång. Besättningen på flotten gjorde sjöklart och puttrade ut till E-bryggan. Mottagningkomittén på bryggan gjorde sig beredda och några måste ha stövlar då vattennivån stod över marknivån där vi skulle parkera y-bommarna för vintern. Arbetet var snart i fullgång. Efter att ha varit utsatt för väder och vind smakar det alltid extra gott med kaffe och smörgås.Dags för andra passet. Arbetet flöt som vanligt på i god takt. Skyltar, elstolpar, frälsarkransar, slangar och annat löst togs om hand inför vinteruppehållet. Det gick så bra att vi sedan i lugn och ro kunde gå och förtära en förträflig lunch. Hjärtligt tack till er som ställde upp och tack till vår eminenta kökschef.

Styrelsen.