Nu när julen så sakta smyger sig på, kom då ihåg att sjösättningen är närmare än någonsin.  Med detta fastlagt så vill jag bara referera vad som hände i går kväll. I klubbhuset samlades  Lördagshjältarna till det sedvanliga lilla julbordet. Inte särskilt litet om ni frågar mig, här är det på sin plats för ett stort tack till Ingegerd och Ragnar för att de gjort det möjligt. Fler är säkert inblandade men det är ju Lördagshjältarna det rör sig om. Några kanske inte vet vilka jag avser med Lördagshjältar? Nu skall jag förklara detta, det är alla dem som ställer upp på lördagar och arbetar för klubbens bästa. Utan dem hade våra bryggor och annat som hör till klubben inte varit i det skick som det numera är. Utan dem hade inte våra båtar kommit i sjön och inte hade de kommit upp heller. Flera av Lördagshjältarna är även vardagshjältar som häromdagen då flotten skulle tas upp. Det är alltså några av dessa frivilliga som samlas i klubbstugan  denna lördagskväll. Vi var bortåt tjugo medlemmar som minglade med glögg och senare trakterades med ett stiligt julbord. Stämningen steg under kvällen och som sig bör kom mängder av skrönor i omlopp. Somliga sannare än andra. Att för första gången få vara deltagare fick mig ånyo att åtnjuta den trevliga klubbanda som Ljungskile båtklubb står för. Vi hade vågar, jag påstå väldigt trevligt. Tack till alla som gjorde detta möjligt. Slutligen vill jag uppmana dem som inte var med denna gång, att ta tillfället i akt att kvalificera sig till nästa säsong.