Vaktlista

OBS! Du kan bara boka din vaktnatt via BAS under perioden 2022-01-15 — 2022-04-30.
Klicka här för att komma till BAS-inloggning (Båtunionen), där du kan boka din vaktnatt.

Först från den 1 maj 2022 så kan du boka dig via klubbstugan.

Du kan nu logga in med BankID till Båtunionen (se länk ovan), du väljer antingen “BankID på den här enheten” eller om du har mobilt BankID på telefonen välj då “BankID på annan enhet”. Se bild nedan:

Du kan även använda din e-post adress för att logga in (klicka på BAS Inloggningskonto se bild ovan), har du glömt ditt lösenord fyll i din e-post i rutan där det står återställ lösenordet. Se bild nedan.

När du väl blivit inloggad så klickar du på texten till höger där det står Vaktschema 2022, se bild nedan.

Därefter kommer du till vaktbokningssidan, där väljer du det lediga vaktpass som du är intresserad av genom att klicka på texten boka. Se bild nedan.

Har du några frågor så skicka e-post till: vakt@ljungskilebatklubb.se